Contact
M: 0749 116 042
M: 0721 527 772
office@sistemedeepurare.ro
romulus@sistemedeepurare.ro
www.sistemedeepurare.ro

BIO 7 CANALIZARI 500 G

DESCRIERE PRODUS

Mirosurile neplacute provenite de la chiuvete, lavoare, bai si dusuri sunt datorate fermentatiei grasimilor si depozitelor de alimente, par, unghii, sapun, etc., care obtureaza sifoanlele si canalizarile.

BIO 7 CANALIZARI elaborat de laboratoarele ECOGENE, este un concentrat de enzime si de micro-organisme care distruge toate depozitele din sifoane si canalizari. Prin conceptia sa, permite enzimelor sa se fixeze pe traseul canalizarilor pentru o actiune durabila. Produs concentrat cu actiune puternica, BIO 7 CANALIZARI, suprima mirosurile neplacute, depozitele si previne infundarea conductelor. Produs cu un parfum agreabil. Dozatorul integrat face utilizarea usoara si precisa. Fara pericol pentru mediul inconjurator.

MOD DE UTILIZARE

  • Aplicati tratamentul de preferinta seara.
  • Presati cele doua parti ale dopului si rotiti in acelasi timp.
  • Presarati deasupra lavoarului, chiuvetei sau cazii de baie timp de 3 - 4 secunde: veti obtine imediat un efect dezodorizant.
  • Deschideti robinetul si lasati sa curga apa pana la antrenarea totala a produsului: formula BIO 7 CANALIZARI CANALIZARI va tapisa canalizatiile si sifoanele continuand astfel actiunea sa degresanta si dezodorizanta.
  • Frecventa tratamentului: in caz de persistenta a mirosurilor neplacute sau in caz de evacuare dificila a apei, se va continua zilnic tratamentul pana la disparitia acestora.
  • Pentru o buna intretinere se va repeta tratamentul o data pe saptamana..

Citeste mai mult...

Servicii