Contact
M: 0749 116 042
M: 0721 527 772
office@sistemedeepurare.ro
romulus@sistemedeepurare.ro
www.sistemedeepurare.ro

BIO 7 SPECIAL FOSE UNIVERSALE - 12 LUNI

DESCRIERE PRODUS

O fosa universala preia in totalitate apele uzate menajere dintr-o locuinta: apele de la WC-uri si apele de la bucatarii si chiuvete sau lavoare. Rolul sau este de a asigura epurarea acestor ape printr-un proces biologic (fermentatia), si printr-un proces fizico-chimic (decantarea si lichefierea, cand are loc hidroliza materiilor solide organice).

Activitatea biologica nu poate avea loc decat in prezenta micro-organismelor (bacteriilor) specifice. O proasta functionare a fosei septice universale conduce la : colmatari ; strangulari ; aparitia de mirosuri neplacute ; vidanjari dese.

Activitatea biologica nu poate avea loc decat in prezenta micro-organismelor (bacteriilor) specifice. O proasta functionare a fosei septice universale conduce la : colmatari ; strangulari ; aparitia de mirosuri neplacute ; vidanjari dese.

- Un concentrat enzimatic distrugator al grasimilor, contra colmatarilor, potentat de activatori enzimatici ;

- Bacterii specifice vii, in mare cantitate (mii de miliarde) indispensabile epurarii (decantare + lichefiere + hidroliza) ;

- Supra-activatori bacterieni pentru a accelera si optimiza actiunea microbiologica a bacteriilor.

Aceasta formula permite un tratament lunar cu o mare eficacitate pentru fosa, utilizarea devenind astfel mai practica si mai economica. O utilizare regulata, cu dozele prescrise, previne toate problemele foselor si diminueaza numarul de vidanjari.

MOD DE UTILIZARE

  • Cofretul contine 12 saculeti verzi si 12 saculeti rosii. Este foarte important ca dozele sa fie respectate. Numai in prezenta celor doua substante (saculetul verde si saculetul rosu) cei trei agenti biologici (bacterii selectionate, concentrat enzimatic, supra-activator bacterian) vor deveni activi.
    Pentru realizarea tratamentului, varsati continutul saculetilor in vasul de WC si trageti apa de doua sau de trei or.
  • Pentru o buna eficacitate, tratati in mod regulat fosa universala cu dozele prescrise. Un calendar tiparit pus intr-un loc accesibil va va aduce aminte de frecventa necesara a tratamentului. Pentru pornirea fosei sau repornirea dupa un blocaj (mirosuri neplacute, colmatare, utilizare de antibiotice, utilizare excesiva de apa de Javel), dublati dozele prescrise.

Citeste mai mult...