Contact
M: 0749 116 042
M: 0721 527 772
office@sistemedeepurare.ro
romulus@sistemedeepurare.ro
www.sistemedeepurare.ro

BIO 7 SPECIAL FOSE UNIVERSALE - 6 LUNI

DESCRIERE PRODUS

O fosa universala preia in totalitate apele uzate menajere dintr-o locuinta: apele de la WC-uri si apele de la bucatarii si chiuvete sau lavoare. Rolul sau este de a asigura epurarea acestor ape printr-un proces biologic (fermentatia), si printr-un proces fizico-chimic (decantarea si lichefierea, cand are loc hidroliza materiilor solide organice).

Activitatea biologica nu poate avea loc decat in prezenta micro-organismelor (bacteriilor) specifice. O proasta functionare a fosei septice universale conduce la : colmatari ; strangulari ; aparitia de mirosuri neplacute ; vidanjari dese.

Activitatea biologica nu poate avea loc decat in prezenta micro-organismelor (bacteriilor) specifice. O proasta functionare a fosei septice universale conduce la : colmatari ; strangulari ; aparitia de mirosuri neplacute ; vidanjari dese.

- Un concentrat enzimatic distrugator al grasimilor, contra colmatarilor, potentat de activatori enzimatici ;

- Bacterii specifice vii, in mare cantitate (mii de miliarde) indispensabile epurarii (decantare + lichefiere + hidroliza) ;

- Supra-activatori bacterieni pentru a accelera si optimiza actiunea microbiologica a bacteriilor.

Aceasta formula permite un tratament lunar cu o mare eficacitate pentru fosa, utilizarea devenind astfel mai practica si mai economica. O utilizare regulata, cu dozele prescrise, previne toate problemele foselor si diminueaza numarul de vidanjari.

MOD DE UTILIZARE

  • Cofretul contine 6 saculeti verzi si 6 saculeti rosii. Este foarte important ca dozele sa fie respectate. Numai in prezenta celor doua substante (saculetul verde si saculetul rosu) cei trei agenti biologici (bacterii selectionate, concentrat enzimatic, supra-activator bacterian) vor deveni activi.
    Pentru realizarea tratamentului, varsati continutul saculetilor in vasul de WC si trageti apa de doua sau de trei or.
  • Pentru o buna eficacitate, tratati in mod regulat fosa universala cu dozele prescrise. Un calendar tiparit pus intr-un loc accesibil va va aduce aminte de frecventa necesara a tratamentului. Pentru pornirea fosei sau repornirea dupa un blocaj (mirosuri neplacute, colmatare, utilizare de antibiotice, utilizare excesiva de apa de Javel), dublati dozele prescrise.

Citeste mai mult...