Contact
M: 0749 116 042
M: 0721 527 772
office@sistemedeepurare.ro
romulus@sistemedeepurare.ro
www.sistemedeepurare.ro

BIO 7 G SOC

DESCRIERE PRODUS

BIO 7 G SOC ECOGENE, datorita asocierii intre micro-organisme si enzime selectionate continute in gelule, produce degradarea biologica a grasimilor si a depunerilor de grasimi.

BIO 7 G SOC ECOGENE, datorita formulei sale concentrate, produce o pornire sau o reactivare rapida a separatoarelor de grasimi. De asemenea evita si elimina colmatarea sifoanelor datorata grasimilor.

BIO 7 G SOC ECOGENE suprima degajarea de mirosuri neplacute.

BIO 7 G SOC ECOGENE este un produs de intretinere cu actiune biologica accelerata si nu un produs de desfundat instantaneu.

MOD DE UTILIZARE

  • De preferinta tratamentul se va efectua seara sau inaintea unei perioade de absenta.
  • Intretinerea sifoanelor si canalizatiiei : varsati la fiecare 3 saptamani continutul unei gelule si a unei doze din flacon in spalatorul de vase (1 doza = 1 gradatie pe flacon). Turnati 1 litru de apa calduta pentru a antrena amestecul prin sifon si canalizatie.
  • Intretinerea putului perdant, separatorului de grasimi, fosei universale : varsati la fiecare 3 saptamani continutul unei gelule si a unei doze din flacon in spalatorul de vase (1 doza = 1 gradatie pe flacon). Turnati cativa litri de apa calduta pentru a antrena amestecul pana la putul perdant, separatorul de grasimi sau fosa universala.
  • In caz de colmatari importante, utilizati formula industriala BIO 7 G 1,4 kg.
  • IMPORTANT : in timpul tratamentului, nu folositi apa fierbinte si nici alte substante chimice (apa de Javel, soda, acizi, etc.).

Citeste mai mult...