Contact
M: 0749 116 042
M: 0721 527 772
office@sistemedeepurare.ro
romulus@sistemedeepurare.ro
www.sistemedeepurare.ro

BIO 7 GRASIMI

DESCRIERE PRODUS

Apele uzate menajere sunt incarcate cu grasimi care, pe parcursul tevilor de canalizare se racesc si se acumuleaza, producand mirosuri neplacute si strangulari.

In acest moment suntem obligati sa vidanjam, sa curatam si chiar cateodata sa refacem o parte a retelei de canalizare.

Noua formula BIO 7 GRASIMI este un amestec de enzime, de micro-organisme si de decolmatanti biologici de 5 ORI MAI PUTERNIC decat formula BIO 7 G.

BIO 7 GRASIMI suprima mirosurile neplacute, amelioreaza scurgerea apelor si potenteaza activitatea foselor. In fapt actioneaza asupra intregii retele: sifoane, canalizari, separatoare de grasimi, fose universale, drenuri si puturi.

BIO 7 Graisses este 100% biodegradabil si nu ataca materialele.

MOD DE UTILIZARE

  • De preferinta tratamentul se va efectua seara sau inaintea unei perioade de absenta.
  • Intretinerea sifoanelor si canalizatiiei : varsati doza (1 gelula + 1saculet pe luna ) in dreptul sifonului chiuvetei de bucatarie. Turnati 1 litru de apa calduta pentru a antrena si reactiva amestecul.
  • Intretinerea separatoare de grasimi : varsati doza (1 gelula + 1saculet pe luna ) intr-un pahar si amestecati produsele.Deschideti separatorul, indepartati crusta de grasimi si presarati produsul pe suprafata grasimilor. Amestecati cat mai bine cu ajutorul unui bat de lemn.
  • Intretinerea fose universale : varsati doza (1 gelula + 1saculet / mp3 / luna ) intr-un pahar si amestecati produsele.Deschideti separatorul, indepartati crusta de grasimi si presarati produsul pe suprafata grasimilor. Amestecati cat mai bine cu ajutorul unui bat de lemn.
  • In caz de colmatari importante, utilizati formula industriala BIO 7 G 1,4 kg.
  • IMPORTANT : in timpul tratamentului, nu folositi apa fierbinte si nici alte substante chimice (apa de Javel, soda, acizi, etc.).

Citeste mai mult...