Contact
M: 0749 116 042
M: 0721 527 772
office@sistemedeepurare.ro
romulus@sistemedeepurare.ro
www.sistemedeepurare.ro

BIO 7 REZERVOR WC

DESCRIERE PRODUS

Functionarea unei fose se bazeaza pe o activitate de natura biologica in care degradarea deseurilor menajere este asigurata de bacterii si de enzime specifice. BIO 7 REZEROR WC ECOGENE are in compozitia sa :

- agenti de curatire, pe baza de principii active biologice, care elimina materiile organice ce se depun la nivelul canalizarilor din amontele fosei septice. Acestea ajuta la solubilizarea deseurile putin solubile in apa si care sunt mai putin accesibile bacteriilor si enzimelor ;

- bacterii si enzime selectionate pentru puterea lor de a degrada deseurile prezente in fosa. Datorita acestora, si in functie de natura deseurilor pe care trebuie sa le degradeze, aceste bacterii se dezvolta si se multiplica producand o epurare eficace si durabila. Multumita acestei combinatii de produse active nepoluante, BIO 7 REZERVOR WC ECOGENE suprima mirosurile neplacte si contribuie la lichefierea si la decantarea deseurilor menajere protejand mediul inconjurator. Saculetul etans individual conserva intacte toate principiile active continute in formula.

MOD DE UTILIZARE

  • Deschideti saculetul si scoateti cele 2 capace obturatoare ale tubului difuzor plasat in interior.
  • Plasati tubul in rezervorul de apa al WC-ului. Produsele active prezente in interior sunt eliberate progresiv in functie de cate ori tragem apa.
  • Scoateti si aruncati tubul dupa consumarea totala a continutului (in medie dupa 4 luni* de tratament).
  • O culoare albastruie se observa in vasul de WC, cu o intensitate variabila in functie de intervalul de timp dintre tragerile de apa succesive.

Citeste mai mult...