Contact
M: 0749 116 042
M: 0721 527 772
office@sistemedeepurare.ro
romulus@sistemedeepurare.ro
www.sistemedeepurare.ro

Intretinere fose

DESCRIERE PRODUS

Functionarea unei fose se bazeaza pe o activitate de natura biologica in care degradarea materiilor fecale este asigurata de bacterii specifice.

Enzimele si bacteriile se comporta ca niste catalizatori ai activitatii bacteriene. In final acestea optimizeaza functionarea fosei.

BIO 7 INTRETINERE FOSE este conceput sa actioneze imediat si sa mentina o activitate constanta a florei bacteriene in fosa. Melanjul solid este rehidratat si oxigenat in canalizatii la contactul cu apa, ceea ce are ca efect reactivarea completa a micro-organismelor din fosa.i contribuie la lichefierea si la decantarea deseurilor menajere protejand mediul inconjurator. Saculetul etans individual conserva intacte toate principiile active continute in formula.

BIO 7 INTRETINERE FOSE asociaza micro-organisme active cu vitamine fapt ce le stimuleaza dezvoltarea. Astfel, activitatea de epurare se instaleaza rapid de maniera vivace si eficienta.

BIO 7 INTRETINERE FOSE este un melanj de activatori bacterieni naturali, de fermenti si de enzime care faciliteaza degradarea materiilor organice.

BIO 7 INTRETINERE FOSE suprima mirosurile neplacute, protejeaza mediul prin agenti bacterieni nepoluanti si contribuie la buna desfasurare a ciclurilor naturale.

MOD DE UTILIZARE

  • Varsati continutul unuia sau mai multi saculeti in vasul de WC.
  • Trageti apa ; tratamentul se va face de preferinta seara.
  • In caz de aparitie a unor mirosuri neplacte sau de absenta prelungita, dublati dozele. Pentru pornirea sau repornirea unei fose, sau dupa o vidanjare, utilizati Bio7 SOC.