BIO 7

Descriere produs

BIO 7 G SOC ECOGENE, datorită asocierii între micro-organisme și enzime selecționate conținute în gelule, produce degradarea biologică a grăsimilor și a depunerilor de grăsimi.

BIO 7 G SOC ECOGENE, datorită formulei sale concentrate, produce o pornire sau o reactivare rapidă a separatoarelor de grăsimi. De asemenea evită și elimină colmatarea sifoanelor datorată grăsimilor.

BIO 7 G SOC ECOGENE suprimă degajarea de mirosuri neplăcute.

BIO 7 G SOC ECOGENE este un produs de întreținere cu acțiune biologică accelerată și nu un produs de desfundat instantaneu.

1

De preferință tratamentul se va efectua seara sau înaintea unei perioade de absență.

2

Întreținerea sifoanelor și canalizațiiei : vărsați la fiecare 3 saptămâni conținutul unei gelule și a unei doze din flacon în spălătorul de vase (1 doza = 1 gradație pe flacon). Turnați 1 litru de apă caldută pentru a antrena amestecul prin sifon și canalizație.

3

Întreținerea puțului perdant, separatorului de grăsimi, fosei universale : vărsați la fiecare 3 săptămâni conținutul unei gelule și a unei doze din flacon în spălătorul de vase (1 doză = 1 gradație pe flacon). Turnați câțiva litri de apă calduță pentru a antrena amestecul până la puțul perdant, separatorul de grăsimi sau fosă universală.

1

În caz de colmatări importante, utilizați formula industrială BIO 7 G 1,4 kg.

1

IMPORTANT : în timpul tratamentului, nu folosiți apă fierbinte și nici alte substanțe chimice (apă de Javel, soda, acizi, etc.).

Copyright © 2021  Sisteme de epurare. ADIROM CONSULTING S.R.L.  C.U.I.: 24050413 C.I.F.: J22/1888/2008

 e-mail: office@sistemedeepurare.ro  

Tel.: 0749 116 042