Bio 7

BIO 7 Grăsimi

Apele uzate menajere sunt încărcate cu grăsimi care, pe parcursul țevilor de canalizare se răcesc și se acumulează, producând mirosuri neplăcute și ștrangulări.

În acest moment suntem obligați să vidanjăm, să curățăm și chiar câteodată să refacem o parte a rețelei de canalizare.

Este un amestec de enzime, de micro-organisme și de decolmatanți biologici de 5 ORI MAI PUTERNIC decât formula BIO 7 G.

Suprimă mirosurile neplăcute, ameliorează scurgerea apelor și potentează activitatea foselor. În fapt acționează asupra întregii rețele: sifoane, canalizări, separatoare de grăsimi, fose universale, drenuri și puțuri.

Este 100% biodegradabil și nu atacă materialele.

1

De preferință tratamentul se va efectua seara sau înaintea unei perioade de absență.

2

Întreținerea sifoanelor și canalizației : varsati doza (1 gelula + 1saculet pe luna ) în dreptul sifonului chiuvetei de bucătarie. Turnați 1 litru de apă caldută pentru a antrena și reactiva amestecul.

3

Întreținerea separatoare de grăsimi : varsati doza (1 gelula + 1saculet pe luna ) într-un pahar și amestecați produsele. Deschideti separatorul, indepartati crusta de grasimi si presarati produsul pe suprafata grasimilor. Amestecati cat mai bine cu ajutorul unui bat de lemn.

4

Intreținere fose universale : vărsați doza (1 gelula + 1saculeț / mp3 / luna ) într-un pahar și amestecați produsele. Deschideți separatorul, îndepărtați crusta de grăsimi și presărați produsul pe suprafața grăsimilor. Amestecați cât mai bine cu ajutorul unui băț de lemn.

5

În caz de colmatări importante, utilizați formula industrială BIO 7 G 1,4 kg.

6

IMPORTANT : în timpul tratamentului, nu folosiți apă fierbinte și nici alte substanțe chimice (apă de Javel, soda, acizi, etc.).

Copyright © 2021  Sisteme de epurare. ADIROM CONSULTING S.R.L.  C.U.I.: 24050413 C.I.F.: J22/1888/2008

 e-mail: office@sistemedeepurare.ro  

Tel.: 0749 116 042