BIO 7

Descriere produs

O fosă universală preia în totalitate apele uzate menajere dintr-o locuință: apele de la WC-uri și apele de la bucătării și chiuvete sau lavoare. Rolul său este de a asigura epurarea acestor ape printr-un proces biologic (fermentația), și printr-un proces fizico-chimic (decantarea și lichefierea, când are loc hidroliza materiilor solide organice).

Activitatea biologică nu poate avea loc decât în prezentă micro-organismelor (bacteriilor) specifice. O proastă funcționare a fosei septice universale conduce la : colmatări ; strangulări ; apariția de mirosuri neplăcute ; vidanjări dese.

Activitatea biologică nu poate avea loc decât în prezența micro-organismelor (bacteriilor) specifice. O proastă funcționare a fosei septice universale conduce la : colmatări ; strangulări ; apariția de mirosuri neplacute ; vidanjari dese.


Un concentrat enzimatic distrugator al grasimilor

contra colmatarilor, potentat de activatori enzimatici ;

Bacterii specifice vii

in mare cantitate (mii de miliarde) indispensabile epurarii (decantare + lichefiere + hidroliza)

Supra-activatori bacterieni

pentru a accelera si optimiza actiunea microbiologica a bacteriilor.

Această formulă permite un tratament lunar cu o mare eficacitate pentru fosă, utilizarea devenind astfel mai practică și mai economică. O utilizare regulată, cu dozele prescrise, previne toate problemele foselor și diminuează numărul de vidanjări.

Mod de utilizare

1

Cofretul conține 6 săculeți verzi si 6 saculeți roșii. Este foarte important ca dozele să fie respectate. Numai în prezența celor două substanțe (săculețul verde și săculețul roșu) cei trei agenți biologici (bacterii selecționate, concentrat enzimatic, supra-activator bacterian) vor deveni activi.

2

Pentru realizarea tratamentului, vărsați conținutul săculeților în vasul de WC și trageți apa de două sau de trei ori.

3

Pentru o bună eficacitate, tratați în mod regulat fosa universală cu dozele prescrise. Un calendar tipărit pus într-un loc accesibil vă va aduce aminte de frecvența necesară a tratamentului. Pentru pornirea fosei sau repornirea dupa un blocaj (mirosuri neplăcute, colmatare, utilizare de antibiotice, utilizare excesivă de apă de Javel), dublați dozele prescrise.

Copyright © 2021  Sisteme de epurare. ADIROM CONSULTING S.R.L.  C.U.I.: 24050413 C.I.F.: J22/1888/2008

 e-mail: office@sistemedeepurare.ro  

Tel.: 0749 116 042