BIO 7

DESCRIERE PRODUS

Mirosurile neplăcute provenite de la chiuvete, lavoare, băi și dușuri sunt datorate fermentației grăsimilor și depozitelor de alimente, păr, unghii, săpun, etc., care obturează sifoanlele și canalizările.

BIO 7 CANALIZĂRI elaborat de laboratoarele ECOGENE, este un concentrat de enzime și de micro-organisme care distruge toate depozitele din sifoane și canalizări. Prin concepția sa, permite enzimelor să se fixeze pe traseul canalizărilor pentru o acțiune durabilă. Produs concentrat cu acțiune puternică, BIO 7 CANALIZĂRI, suprimă mirosurile neplăcute, depozitele și previne înfundarea conductelor.

Produs cu un parfum agreabil. Dozatorul integrat face utilizarea usoară și precisă. Fără pericol pentru mediul înconjurător.

Mod de utilizare

  • Aplicați tratamentul de preferință seara.


  • Presați cele doua parti ale dopului si rotiti in acelasi timp.


  • Presarati deasupra lavoarului, chiuvetei sau căzii de baie timp de 3 – 4 secunde: veți obține imediat un efect dezodorizant.


  • Deschideți robinetul și lasați să curgă apa până la antrenarea totală a produsului: formula BIO 7 CANALIZĂRI va tapisa canalizațiile și sifoanele continuând astfel acțiunea sa degresantă și dezodorizantă.


  • Frecvența tratamentului: în caz de persistență a mirosurilor neplăcute sau în caz de evacuare dificilă a apei, se va continua zilnic tratamentul până la dispariția acestora.


  • Pentru o bună întreținere se va repeta tratamentul o dată pe saptamană.


Copyright © 2021  Sisteme de epurare. ADIROM CONSULTING S.R.L.  C.U.I.: 24050413 C.I.F.: J22/1888/2008

 e-mail: office@sistemedeepurare.ro  

Tel.: 0749 116 042