BIO 7

BIO 7 Rezervor WC

Functionarea unei fose se bazeaza pe o activitate de natura biologica in care degradarea deseurilor menajere este asigurata de bacterii si de enzime specifice. BIO 7 REZEROR WC ECOGENE are in compozitia sa :

agenȚi de curĂȚire

Pe baza de principii active biologice, care elimina materiile organice ce se depun la nivelul canalizarilor din amontele fosei septice. Acestea ajuta la solubilizarea deseurile putin solubile in apa si care sunt mai putin accesibile bacteriilor si enzimelor

bacterii Și enzime selecȚionate

Pentru puterea lor de a degrada deseurile prezente in fosa. Datorita acestora, si in functie de natura deseurilor pe care trebuie sa le degradeze, aceste bacterii se dezvolta si se multiplica producand o epurare eficace si durabila. Multumita acestei combinatii de produse active nepoluante, BIO 7 REZERVOR WC ECOGENE suprima mirosurile neplacte si contribuie la lichefierea si la decantarea deseurilor menajere protejand mediul inconjurator. Saculetul etans individual conserva intacte toate principiile active continute in formula

Mod de utilizare

1

Deschideți săculețul și scoateți cele 2 capace obturatoare ale tubului difuzor plasat în interior.

2

Plasați tubul în rezervorul de apă al WC-ului. Produsele active prezente în interior sunt eliberate progresiv în funcție de câte ori tragem apa.

3

Scoateți și aruncați tubul după consumarea totala a conținutului (în medie după 4 luni* de tratament).

5

O culoare albastruie se observă în vasul de WC, cu o intensitate variabilă în funcție de intervalul de timp dintre tragerile de apă succesive.

Copyright © 2021  Sisteme de epurare. ADIROM CONSULTING S.R.L.  C.U.I.: 24050413 C.I.F.: J22/1888/2008

 e-mail: office@sistemedeepurare.ro  

Tel.: 0749 116 042