Descriere produs

Funcționarea unei fose se bazează pe o activitate de natură biologică in care degradarea materiilor fecale este asigurată de bacterii specifice.

Enzimele și bacteriile se comportă ca niște catalizatori ai activității bacteriene. În final acestea optimizează funcționarea fosei.

BIO 7 INTREȚINERE FOSE este conceput să acționeze imediat și să mențină o activitate constantă a florei bacteriene în fosă. Melanjul solid este rehidratat și oxigenat în canalizații la contactul cu apa, ceea ce are ca efect reactivarea completă a micro-organismelor din fosa și contribuie la lichefierea și la decantarea deseurilor menajere protejând mediul înconjurător. Saculețul etanș individual conservă intacte toate principiile active conținute în formulă.

BIO 7 INTREȚINERE FOSE asociază micro-organisme active cu vitamine fapt ce le stimulează dezvoltarea. Astfel, activitatea de epurare se instalează rapid de manieră vivace și eficientă.

BIO 7 INTREȚINERE FOSE este un melanj de activatori bacterieni naturali, de fermenți si de enzime care facilitează degradarea materiilor organice.

BIO 7 INTREȚINERE FOSE suprimă mirosurile neplăcute, protejează mediul prin agenți bacterieni nepoluanți și contribuie la buna desfășurare a ciclurilor naturale.

Mod de utilizare

1

Varsați conținutul unuia sau mai mulți săculeți în vasul de WC.

2

Trageti apa; tratamentul se va face de preferință seara.

3

În caz de apariție a unor mirosuri neplăcte sau de absență prelungită, dublați dozele. Pentru pornirea sau repornirea unei fose, sau după o vidanjare, utilizați BIO 7 SOC.

Copyright © 2021  Sisteme de epurare. ADIROM CONSULTING S.R.L.  C.U.I.: 24050413 C.I.F.: J22/1888/2008

 e-mail: office@sistemedeepurare.ro  

Tel.: 0749 116 042