BIO 7

Descriere produs

O fosă universală preia în totalitate apele uzate menajere dintr-o locuință: apele de la WC-uri și apele de la bucătării și chiuvete sau lavoare. Rolul său este de a asigura epurarea acestor ape printr-un proces biologic (fermentația), și printr-un proces fizico-chimic (decantarea și lichefierea, când are loc hidroliza materiilor solide organice).

Activitatea biologică nu poate avea loc decât în prezentă micro-organismelor (bacteriilor) specifice. O proastă funcționare a fosei septice universale conduce la : colmatări ; strangulări ; apariția de mirosuri neplăcute ; vidanjări dese.

Activitatea biologică nu poate avea loc decât în prezența micro-organismelor (bacteriilor) specifice. O proastă funcționare a fosei septice universale conduce la : colmatări ; strangulări ; apariția de mirosuri neplacute ; vidanjari dese.


Un concentrat enzimatic distrugator al grasimilor

contra colmatarilor, potentat de activatori enzimatici ;

Bacterii specifice vii

in mare cantitate (mii de miliarde) indispensabile epurarii (decantare + lichefiere + hidroliza)

Supra-activatori bacterieni

pentru a accelera si optimiza actiunea microbiologica a bacteriilor.

Această formulă permite un tratament lunar cu o mare eficacitate pentru fosă, utilizarea devenind astfel mai practică și mai economică. O utilizare regulată, cu dozele prescrise, previne toate problemele foselor și diminuează numărul de vidanjări.

Mod de utilizare

1

Cofretul conține 12 săculeți verzi si 12 saculeți roșii. Este foarte important ca dozele să fie respectate. Numai în prezența celor două substanțe (săculețul verde și săculețul roșu) cei trei agenți biologici (bacterii selecționate, concentrat enzimatic, supra-activator bacterian) vor deveni activi.

2

Pentru realizarea tratamentului, vărsați conținutul săculeților în vasul de WC și trageți apa de două sau de trei ori.

3

Pentru o bună eficacitate, tratați în mod regulat fosa universală cu dozele prescrise. Un calendar tipărit pus într-un loc accesibil vă va aduce aminte de frecvența necesară a tratamentului. Pentru pornirea fosei sau repornirea dupa un blocaj (mirosuri neplăcute, colmatare, utilizare de antibiotice, utilizare excesivă de apă de Javel), dublați dozele prescrise.

Copyright © 2021  Sisteme de epurare. ADIROM CONSULTING S.R.L.  C.U.I.: 24050413 C.I.F.: J22/1888/2008

 e-mail: office@sistemedeepurare.ro  

Tel.: 0749 116 042