Despre noi

O soluție eficientă pentru buzunarul românului isteț!

ADIROM CONSULTING are agremente tehnice și marcaj CE pentru toate tipurile de sisteme de epurare acceptate în Comunitatea Europeană. La cele mai bune prețuri!
Import Franta și Italia.

Având ingineri cu experiență de peste 10 ani în domeniul epurării apelor uzate menajere ADIROM CONSULTING vă garantează calitatea excepțională a produselor comercializate, asigură clienților asistență tehnică de specialitate gratuită înainte de montaj, în timpul montajului și după montaj, inclusiv service post garanție. Transportul produselor este gratuit în limita a 50 km.

Proiecte pentru soluții eficiente de epurare

Printre altele vă putem informa foarte clar si precis ca la majoritatea proiectelor foste SAPARD unde erau stipulate în proiect stații de epurare sau fose vidanjabile le-am înlocuit cu sisteme de epurare super ecologice (de exemplu fose septice cu pat filtrant total impermeabile față de mediu).

Nimeni nu a obiectat această schimbare din proiect. Sunt mai ieftine, mai eficiente și mai ecologice decât orice alte soluții de epurare pentru că au numai avantaje pentru beneficiar și mediul înconjurător.

Au fost acceptate în toată țara de către supervisorii proiectelor cu finanțare europeană (gen reabilitări școli și gradinițe la sate, reabilitări instituții publice, construcții de hoteluri și pensiuni în zone fără canalizare, etc.) și le-am furnizat acestora agrementele tehnice, parametrii de evacuare la emisar și certificatele de conformitate, documente din care rezultă foarte clar că sunt îndeplinite normele din STAS SR EN 12566-1-2-3 și NTPA 001.

Cele mai importante produse

 Cele mai importante produse pe care le comercializăm sunt: fosele septice cu pat filtrant (sistemul complet), ministații de epurare, separatoare de grăsimi, separatoare de hidrocarburi (uleiuri), rezervoare stocare lichide, prafuri bioactivatoare pentru toate tipurile de fose sau pentru delcomatarea-curățarea rețelelor de canalizare colmatate, dedurizatoare apă import SUA, drenaje.

Toate aceste produse sunt fabricate din polietilenă de înaltă densitate (PEHD), ceea ce le conferă un grad mare de rezistență la șocuri sau compresiune și durată de viață nelimitată.

Transportul este gratuit în limita a 50 km

Copyright © 2021  Sisteme de epurare. ADIROM CONSULTING S.R.L.  C.U.I.: 24050413 C.I.F.: J22/1888/2008

 e-mail: office@sistemedeepurare.ro  

Tel.: 0749 116 042